+49 5931 9923 004 info@payroll-professionals.de

Team Payroll Professionals

Dagelijks zit het team van Payroll Professionals Duitsland voor je klaar om je te helpen met allerhande vragen. Of het nu gaat over je loonstrookje, over ziekteverzuim of over verzekeringen: het team van Payroll Professionals Duitsland helpt je graag.

Ook zitten we klaar voor de ondernemers die overwegen om hun salarisadministratie onder te brengen bij een professional. Het team van Payroll Professionals Duitsland zorgt ervoor dat je zorgeloos met je werk bezig kunt zijn en kunt doen waar je goed in bent: ondernemen!

Team-Payroll-Professionals

Collin Brouwer

Als jongste man binnen het gezelschap ben ik degene die verantwoordelijk is voor alle communicatie binnen Payroll Professionals Duitsland. Ik ben begin 2018 begonnen als managementtrainee voor Payroll Professionals Nederland en heb in juli 2018 de overstap gemaakt naar onze afdeling Duitsland. Ik ben jouw eerste aanspreekpunt voor vragen over jouw medewerkers, facturen, lonen, contracten, wet- en regelgeving en alle onze verdere vormen van dienstverlening. Jij en je medewerkers kunnen er op rekenen dat je bij Payroll Professionals altijd terecht kunt, waar je ook mee zit.

Waarom een professional?
Ik heb een diverse achtergrond met ervaring op het gebied van sales, accountmanagement en consultancy. Daarnaast heb ik zelfs een aantal jaar met plezier voor mensen gekookt in een eetcafé. Hoewel mijn functies divers waren benader ik ze nog altijd vanuit hetzelfde principe: het helpen vanuit de behoefte van de klant. Binnen Payroll Professionals heb ik al de nodige kennis op verschillende afdelingen op mogen doen, waardoor ik een compleet beeld heb van wat Payroll Professionals voor onze klanten kan betekenen. De diversiteit in problematiek en vraagstukken geeft een veelzijdigheid aan mijn dag en wanneer ik dit opgelost heb, geeft het een goed gevoel om een ander te kunnen ontzorgen. Ben je klant bij ons, een medewerker of misschien nog helemaal niet met ons bekend? Je kan me altijd berichten; wie weet maken we van jouw vraag onze oplossing!

Contact met Collin?
Mail: info@payroll-professionals.de
Tel: +49 5931 9923 004

Johanna Fuladio

Mijn naam is Johanna Fuladio. Sinds januari 2018 werk ik met veel plezier voor team Payroll Professionals Duitsland. Mijn specialiteit binnen het team is de loonadministratie en het contact met medewerkers en instanties rondom de loonadministratie.

Waarom een Professional?
De afgelopen 12 jaar heb ik voor veel verschillende instanties gewerkt, waaronder een de belastingdienst, een pensioenfonds en een zorgverzekeraar. Ik ben goed met cijfers en ben krijg er energie van om ingewikkelde dingen helder over te brengen.  Ik ben woonachtig op een steenworp afstand van de Duitse grens, dit maakt dat ik met een zekere regelmaat in Duitsland kom en dus goed bekend ben de taal en de omgangsvormen. Loop je ergens tegenaan, ik help je graag.

Contact met Johanna?
Mail: info@payroll-professionals.de
Tel: +49 5931 9923 004

Ghaitrie Huls

Mijn naam is Ghaitrie Huls en ik ben de benjamin van Payroll Professionals Duitsland. Sinds mei 2018 maak ik deel uit van het team Payroll Professionals Duitsland. In mijn vrije tijd ben ik veel in de sportschool te vinden en rijd ik graag rond op mijn motor. 

Waarom een Professional?
Op kantoor hou ik mij voornamelijk bezig met de personeels- en de loonadministratie.  Sinds december 2017 ben ik in het bezit van mijn diploma assistent accountant. Voor deze opleiding heb ik verschillende stages afgerond binnen verschillende sectoren. Tijdens deze stages heb ik mij verder kunnen ontwikkelen op het gebied van personeels- en loonadministratie. Heb je vragen over het doorgeven van je gegevens, contracten of andere zaken? Neem dan gerust contact met mij op!

Contact met Ghaitrie?

Mail: info@payroll-professionals.de
Tel: +49 5931 9923 004